Senin, 01 September 2014

ου γραφείου. Με πρόσθετες

Ιατρική βοηθοί είναι μια από τις θέσεις εργασίας υψηλής ανάπτυξης στον κλάδο της υγείας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα, ίσως να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να είναι μια ιατρική βοηθός. Ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης αυξάνεται σε καθημερινή βάση, κυρίως να οφείλεται στις προόδους στην ιατρική. Υπάρχει πάντα μια μεγάλη ανάγκη για ιατρική βοηθοί σε νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα και κλινικές. Η γήρανση της μεγαλύτερης γενιάς της Αμερικής είναι, επίσης, πιέζει την ανάγκη για πρόσθετες ιατρικές βοηθούς για τα επόμενα αρκετά χρόνια.

Ιατρικές Βοηθοί είναι υπεύθυνα για τις διοικητικές και κλινικές καθήκοντα. Οι βοηθοί αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση γραφεία της υγειονομικής περίθαλψης να λειτουργεί ομαλά. Τα καθήκοντα των ιατρικών βοηθών διαφέρουν από γραφείο σε γραφείο. Μερικά από τα διοικητικά καθήκοντα που εκτελούνται από ιατρικές βοηθούς περιλαμβάνουν τηλέφωνα τηλεφωνητή και τον προγραμματισμό ραντεβού, την ενημέρωση και την κατάθεση των ασθενών ιατρικά αρχεία, συμπληρώνοντας μορφές ασφάλισης, και την τιμολόγηση. Υπάρχουν επίσης κλινικές καθήκοντα που πρέπει να εκτελούνται από ιατρικές βοηθούς. Τα καθήκοντα αυτά μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τις διαφορές σε νόμο του κράτους. Ορισμένες από τις εργασίες που εκτελούνται ιατρικών βοηθών περιλαμβάνουν τη λήψη ζωτικών σημείων, την προετοιμασία των ασθενών για εξετάσεις, είτε βοηθώντας τους γιατρούς με εξετάσεις. Ιατρική βοηθούς συλλέγουν επίσης τα δείγματα χορηγεί φαρμακευτική αγωγή, όπως επιτρέπεται από ένα γιατρό και τηλεφωνικές συνταγές στα φαρμακεία. Είναι επίσης υπεύθυνοι για τη λήψη του αίματος, αλλάζοντας ράμματα και το ντύσιμο, και τη διατήρηση δωμάτια εξέτασης καθαρό και τακτοποιημένο.

Ιατρική βοηθοί μπορεί να κινηθεί προς τα επάνω στην καριέρα τους, με την εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για πρόοδο με την κίνηση μέχρι διευθυντή του γραφείου. Με πρόσθετες απαιτήσεις πιστοποίησης και εκπαίδευσης, ιατρικών βοηθών μπορεί να προχωρήσει και σε άλλες θέσεις εργασίας υγειονομικής περίθαλψης, όπως η νοσηλευτική. Ιατρική βοηθούς με περαιτέρω επίσημη εκπαίδευση και την τρέχουσα εργασιακή εμπειρία είναι μεγάλη υποψήφιοι για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Το αμερικανικό Γραφείο Στατιστικών Εργασίας προβλέπει ότι η ιατρική συνδρομή θα είναι μία από τις ταχύτερα αυξανόμενες θέσεις εργασίας κατά μέσο όρο μέσα 2014 Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη χρήση των ιατρικών βοηθών σε ολόκληρο τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Τα κέρδη των ιατρικών βοηθών διαφέρουν, ανάλογα με την εμπειρία τους, το επίπεδο δεξιοτήτων, και την τοποθεσία. Η μέση ετήσια κέρδη των ιατρικών βοηθών ήταν $ 24.610 Μάη 2004.

  Τώρα είναι η στιγμή για να έρθετε σε στο ισόγειο του αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη επάγγελμα. Εργοδότες Υγείας προτιμούν αποφοίτους των τυπικών προγραμμάτων ιατρικής βοήθειας. Τέτοια προγράμματα προσφέρονται σε επαγγελματική τεχνική γυμνάσια, μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής σχολεία και την κοινότητα και junior κολέγια. Μεταδευτεροβάθμια προγράμματα συνήθως διαρκούν 1-έτους, με αποτέλεσμα ένα πιστοποιητικό ή δίπλωμα, ή 2 χρόνια, με αποτέλεσμα σε μια συγγενή βαθμό.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar