Senin, 01 September 2014

α με τις οδηγίες,

Ψάχνετε για μια νέα καριέρα στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης; Μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει μια ιατρική βοηθός.

Σύμφωνα με το αμερικανικό γραφείο των στατιστικών εργασίας, της απασχόλησης των ιατρικών βοηθών αναμένεται να αυξηθεί πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα μέσα από το έτος 2012 Λένε ότι η αυξανόμενη χρήση των ιατρικών βοηθών σε όλες τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης θα οδηγήσει σε γρήγορη αύξηση της απασχόλησης για το επάγγελμα αυτό. Στην πραγματικότητα, ιατρικών βοηθών αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατοχή κατά την περίοδο 2002-12.

Ο κλάδος των υπηρεσιών υγείας επεκτείνεται λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της ιατρικής, και μια αυξανόμενη και η γήρανση του πληθυσμού. Λόγω της επέκτασης και της ανάπτυξης σε πρακτικές ομάδα, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, κλινικές και τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, πολλά περισσότερα προσωπικό υποστήριξης θα χρειαστούν, κυρίως ιατρικών βοηθών οι οποίοι θα είναι σε θέση να χειριστεί τόσο διοικητικές όσο και κλινικά καθήκοντα.

Τι Ιατρικές Βοηθοί κάνουμε;

Ιατρική βοηθοί εκτελούν τις τρέχουσες διοικητικές και κλινικές καθήκοντα. Παρέχουν πολύ χρειάζονται καθημερινή βοήθεια για να κρατήσει τους γιατρούς, ποδίατροι, χειροπράκτες, και άλλες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης τρέχει αποτελεσματικά και ομαλά. Τα καθήκοντά τους θα διαφέρουν από γραφείο σε γραφείο, ανάλογα με τη θέση και το μέγεθος της πρακτικής και της ειδικότητας του ιατρού. Σε μικρές πρακτικές, βοηθών ιατρικών συνήθως είναι γενικού χαρακτήρα, ο οποίος θα χειριστεί τόσο διοικητικές όσο και τα κλινικά καθήκοντά του και να αναφέρουν άμεσα στο διευθυντή του γραφείου, ιατρό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης. Εκείνοι σε μεγάλες πρακτικές τείνουν να ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, υπό την εποπτεία των διαχειριστών τμήματος.

Μερικά από τα πολλά διοικητικά καθήκοντα που εκτελούνται περιλαμβάνουν απαντούν στα τηλέφωνα, χαιρετισμό ασθενείς, την ενημέρωση και την κατάθεση των ασθενών ιατρικά αρχεία, συμπληρώνοντας τις μορφές ασφάλισης, χειρισμού αλληλογραφίας, τον προγραμματισμό ραντεβού, μεριμνώντας για εισαγωγή σε νοσοκομείο και εργαστηριακές υπηρεσίες, καθώς και τη διαχείριση της χρέωσης και της λογιστικής.

Οι κλινικές καθήκοντα που εκτελούνται θα ποικίλλει ανάλογα με το κράτος δικαίου και μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη ιατρικού ιστορικού και καταγραφή ζωτικών σημείων του ασθενή, εξηγώντας τις διαδικασίες θεραπείας για τους ασθενείς, την προετοιμασία των ασθενών για την εξέτασή τους, και βοηθώντας το γιατρό κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ιατρική βοηθούς συλλέγουν και να προετοιμάσει εργαστήριο δείγματα ή να εκτελέσει βασικές εργαστηριακές δοκιμές στις εγκαταστάσεις, τη διάθεση των μολυσμένων πηγών, και την αποστείρωση των ιατρικών οργάνων. Μπορούν, επίσης, την εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με τα φάρμακα, ειδικές δίαιτες, την προετοιμασία και τη χορήγηση φαρμάκων, όπως κατευθύνεται από έναν γιατρό, να επιτρέψει ανταλλακτικά φάρμακο σύμφωνα με τις οδηγίες, τηλεφωνικές συνταγές σε ένα φαρμακείο, την κατάρτιση του αίματος, την προετοιμασία των ασθενών για τις ακτίνες Χ, να λάβει ηλεκτροκαρδιογραφήματα, αφαίρεση ραμμάτων, επιδέσμων και να αλλάξετε . Μπορούν επίσης να οργανώσει τα μέσα εξέταση δωμάτιο και εξοπλισμού, την αγορά και τη συντήρηση προμήθειες και εξοπλισμό, και να περιμένει και την εξέταση δωμάτια τακτοποιημένο και καθαρό.

Μερικοί βοηθοί μπορούν να ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και θα έχουν επιπλέον καθήκοντα να εκτελέσει. Ιατρική βοηθοί δεν εξετάζει, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενών, ως βοηθός γιατρού θα.

Μελλοντικές εξελίξεις της σταδιοδρομίας μπορεί να περιλαμβάνουν την προώθηση στο διευθυντή του γραφείου. Κάποιοι μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ποικιλία των διοικητικών επαγγέλματα υποστήριξης ή μπορεί να επιλέξει να διδάξει την ιατρική συνδρομή. Με επιπλέον εκπαίδευση και cerifications, μερικοί μπορεί να προχωρήσει σε άλλα επαγγέλματα καριέρας της υγείας, όπως η νοσηλευτική και ιατρική τεχνολογία. Δεδομένου ότι η προτίμηση πολλών εργοδοτών του τομέα της υγείας είναι για εκπαιδευμένο προσωπικό, οι προοπτικές απασχόλησης θα πρέπει να είναι το καλύτερο για ιατρικών βοηθών με την επίσημη εκπαίδευση, εμπειρία και ιδιαίτερα για εκείνους με διαπιστευμένη πιστοποίηση.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar