Senin, 01 September 2014

νικών και την ικ

Δεξιότητες αναφέρονται στα πράγματα που κάνουμε καλά. Το κλειδί για την εξεύρεση των πλέον κατάλληλων θέσεων εργασίας στη βιομηχανία αναγνωρίζει τις δικές σας ικανότητες και να επικοινωνεί τη σημασία γραπτή και προφορική πιθανό εργοδότη.

Πλειοψηφία των πλέον βιώσιμων δεξιότητες είναι εκείνες που χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία ρυθμίσεων εργασίας. Ποιες είναι αυτές οι δεξιότητες; Θα ταιριάζουν με τις ικανότητές σας για να βρείτε την σωστή δουλειά είναι επιτυχής;

* Καθορίστε τις ικανότητές σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να γίνει ο κύριος υποψήφιος της προσγείωσης τη δουλειά. Η δεξιότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσαρμόστηκε σε ένα περιβάλλον εργασίας. Εάν αυτό θα είναι το πρώτο κυνήγι εργασίας σας και δεν έχετε καμία εργασιακή εμπειρία μέχρι σήμερα, έχετε ακόμα μια ευκαιρία στη βιομηχανία.

Πλειοψηφία των δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων της γνώσης και των κινητών, θα μπορούσε να απορροφηθεί και να αναπτυχθεί ως εθελοντής, ένας φοιτητής, μια νοικοκυρά, ή σε άλλες προσωπικές σας δραστηριότητες. Οι δεξιότητες που έχουν χρησιμοποιηθεί για τις δραστηριότητες αυτές μπορεί ακόμα να εφαρμοστεί στο επιθυμητό θέσεις σας.

Η οργάνωση και η εισαγωγή στη λίστα προσωπικών δεξιοτήτων σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει εύκολα να συμπληρώσετε αιτήσεις για θέσεις εργασίας, παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για συνεντεύξεις εργασίας, και να προετοιμάσει την ποιότητα βιογραφικά.

Πρώτον, θα πρέπει να κατηγοριοποιήσετε τις δεξιότητες διαχωρίζοντας τα συμφέροντα και τις ικανότητες σας από την εργασία σας εμπειρία.

1) Γνώσεις και το ενδιαφέρον. Αυτές περιλαμβάνουν όλα τα χόμπι σας, δραστηριότητες που έχουν εμπλακεί στο παρελθόν, και όλα τα πράγματα που που ενδιαφέρουν. Με τα καταγράψεις όλα αυτά κάτω, θα μπορούσε να εξετάσει τις δεξιότητες που χρειάζεται για να επιτύχει κάθε στοιχείο.

Δεξιότητες από την ικανότητα και το ενδιαφέρον μπορεί να είναι του νοικοκυριού, παίζουν μπάσκετ, για τον καθορισμό αυτοκίνητα και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα στοιχεία θα μπορούσε να καθορίσει εάν είστε σε θέση να εργαστούν με μια ομάδα, είναι σε θέση να χειριστεί πολλαπλά καθήκοντα, έχουν βιώσιμο γνώση της ανθρώπινης ανάπτυξης, η γνώση των ηλεκτρονικών και την ικανότητα να διαγνώσουν μηχανικά και αριθμητικά προβλήματα. Ο κατάλογος συνεχίζεται, αλλά να είστε βέβαιος να εξετάσει τις δεξιότητες που θα είναι επωφελής για το περιβάλλον εργασίας.

2) Οι εργασίες της ιστορίας. Αυτόjual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah  περιλαμβάνει εθελοντής, με μερική απασχόληση, ελεύθερος επαγγελματίας, το καλοκαίρι και θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Μόλις έχετε απαριθμήσει όλες τις προηγούμενες εργασίας σας, να εξετάσει τις δεξιότητες που κάνετε δουλεύουν κάθε δασμός εργασίας.

* Ζητήστε βοήθεια. Μόλις έχετε τη λίστα σας είναι έτοιμη, θα μπορούσε τώρα να πάει σε υπηρεσίες απασχόλησης που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επιθυμητή εργασία σας. Θα μπορούσατε επίσης να ψάξετε δουλειά μόνοι σας. Ωστόσο, να θυμάστε πάντα να ταιριάζουν με τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας στη λίστα σας με τις απαιτούμενες δεξιότητες και ικανότητες των διαφόρων θέσεων εργασίας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι που αναζητούν θέσεις εργασίας απειλούνται με τίτλους εργασίας. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Όσο δεξιότητες και τις ικανότητές σας θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του φόρτου εργασίας και τον τίτλο εργασίας, δυνατότητα σας να αποκτήσουν επιθυμητό αύξηση των θέσεων εργασίας σας.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar