Senin, 01 September 2014

γαλύτερα τμ

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μηχανικός λογισμικού, Marci Baker επιλυθούν δύσκολα μαθηματικά προβλήματα. Όταν έγινε μια μαμά διαμονή-στο-σπίτι, γύρισε προς την επίλυση ενός άλλου προβλήματος που αφορούν την ακρίβεια και την ταχύτητα: «Πώς μπορείτε να κάνετε ένα παραδοσιακό πάπλωμα σε ένα δέκατο του χρόνου;"

Μαζί με τον τρόπο ανακάλυψε μια ραπτομηχανή που απευθύνεται τόσο γεμίσει της και τις πλευρές της μηχανικής.

Μια ενθουσιώδης δια βίου ράψιμο, Baker δεν είχε μεγάλη εμπειρία γεμίσει. Αλλά ψάχνει για μια δημιουργική διέξοδο, αποφάσισε να επικεντρωθεί στο σκάφος και σύντομα ανακάλυψε ότι χρησιμοποιώντας τη συστηματική προσέγγιση του μηχανικού που θα μπορούσε να κάνει τη χρονοβόρα διαδικασία της κοπής και ραφής πάει πολύ πιο γρήγορα.

Baker αναπτύξει μια μέθοδο που βασίζεται σε "λωρίδα συναρμολογώντας», εξαλείφοντας την ανάγκη για τη μέτρηση και ράβω μαζί κάθε μικρό κομμάτι του υφάσματος σε ένα κορυφαίο πάπλωμα. Αντ 'αυτού, οι λωρίδες του υφάσματος ραμμένα μαζί, κομμένα διαγωνίως, και να ενωθεί σε ένα μοτίβο. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του Baker, μια παραδοσιακή πάπλωμα που θα λάβει κανονικά περίπου 50 ώρες για να ολοκληρωθεί μπορεί να ενωθεί σε λιγότερο από πέντε ώρες.

Συνειδητοποιώντας ότι είχε δημιουργήσει ένα εμπορεύσιμο προϊόν, Baker σχεδιασμένα πρότυπα και εργαλεία γεμίσει και άρχισαν να τα πωλούν μέσω της εταιρείας της, Alicia αττικής. Με την ικανότητα να γεμίσει δραματικά γρηγορότερα και ευκολότερα, προϊόντα Μπέικερ αποδείχθηκε να είναι ιδανικό για τα δύο μεγαλύτερα τμήματα της αγοράς γεμίσει: έμπειρους quilters και όσους θέλουν να μάθουν.

Πριν από δύο χρόνια Baker άνοιξε ένα κατάστημα λιανικής χώρο. Εκείνη χρησιμοποιεί ως ένα εργαστήριο, για να παραδίδουν μαθήματα γεμίσει και ως ένα μέρος για να προσφέρουν τα βιβλία, τα σχέδια της και τα εργαλεία γεμίσει. Πουλάει επίσης τη γραμμή Janome των ραπτομηχανών. Άρχισε χρησιμοποιώντας Janome ραπτομηχανές στις τάξεις της, γιατί ήξερε ότι θα ήταν εύκολο για τους νέους quilters να λειτουργήσει και να δώσει έμπειρους quilters άριστα αποτελέσματα.

Baker κάνει τη δική της για να γεμίσει Janome Μνήμη Craft 6500 Professional μηχανήματος, το οποίο λειτουργεί μέχρι και 1.000 βελονιές ανά λεπτό και έχει σχεδόν το διπλάσιο χώρο εργασίας της παραδοσιακής μηχανής σπίτι ράψιμο. Janome είναι σχεδιασμένες για να έχουν την εξουσία και την βελονιά ποιότητα ενός βιομηχανικού μηχανής, αλλά με την αθόρυβη λειτουργία του ένα μηχάνημα στο σπίτι.

Baker λέει ότι προσβλέπει στη χρήση της Janome κυκλοφόρησαν πρόσφατα Memory Craft 6600, η οποία έχει ακόμη πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar