Senin, 01 September 2014

α με τις οδηγίες,

Ψάχνετε για μια νέα καριέρα στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης; Μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει μια ιατρική βοηθός.

Σύμφωνα με το αμερικανικό γραφείο των στατιστικών εργασίας, της απασχόλησης των ιατρικών βοηθών αναμένεται να αυξηθεί πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα μέσα από το έτος 2012 Λένε ότι η αυξανόμενη χρήση των ιατρικών βοηθών σε όλες τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης θα οδηγήσει σε γρήγορη αύξηση της απασχόλησης για το επάγγελμα αυτό. Στην πραγματικότητα, ιατρικών βοηθών αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατοχή κατά την περίοδο 2002-12.

Ο κλάδος των υπηρεσιών υγείας επεκτείνεται λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της ιατρικής, και μια αυξανόμενη και η γήρανση του πληθυσμού. Λόγω της επέκτασης και της ανάπτυξης σε πρακτικές ομάδα, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, κλινικές και τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, πολλά περισσότερα προσωπικό υποστήριξης θα χρειαστούν, κυρίως ιατρικών βοηθών οι οποίοι θα είναι σε θέση να χειριστεί τόσο διοικητικές όσο και κλινικά καθήκοντα.

Τι Ιατρικές Βοηθοί κάνουμε;

Ιατρική βοηθοί εκτελούν τις τρέχουσες διοικητικές και κλινικές καθήκοντα. Παρέχουν πολύ χρειάζονται καθημερινή βοήθεια για να κρατήσει τους γιατρούς, ποδίατροι, χειροπράκτες, και άλλες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης τρέχει αποτελεσματικά και ομαλά. Τα καθήκοντά τους θα διαφέρουν από γραφείο σε γραφείο, ανάλογα με τη θέση και το μέγεθος της πρακτικής και της ειδικότητας του ιατρού. Σε μικρές πρακτικές, βοηθών ιατρικών συνήθως είναι γενικού χαρακτήρα, ο οποίος θα χειριστεί τόσο διοικητικές όσο και τα κλινικά καθήκοντά του και να αναφέρουν άμεσα στο διευθυντή του γραφείου, ιατρό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης. Εκείνοι σε μεγάλες πρακτικές τείνουν να ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, υπό την εποπτεία των διαχειριστών τμήματος.

Μερικά από τα πολλά διοικητικά καθήκοντα που εκτελούνται περιλαμβάνουν απαντούν στα τηλέφωνα, χαιρετισμό ασθενείς, την ενημέρωση και την κατάθεση των ασθενών ιατρικά αρχεία, συμπληρώνοντας τις μορφές ασφάλισης, χειρισμού αλληλογραφίας, τον προγραμματισμό ραντεβού, μεριμνώντας για εισαγωγή σε νοσοκομείο και εργαστηριακές υπηρεσίες, καθώς και τη διαχείριση της χρέωσης και της λογιστικής.

Οι κλινικές καθήκοντα που εκτελούνται θα ποικίλλει ανάλογα με το κράτος δικαίου και μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη ιατρικού ιστορικού και καταγραφή ζωτικών σημείων του ασθενή, εξηγώντας τις διαδικασίες θεραπείας για τους ασθενείς, την προετοιμασία των ασθενών για την εξέτασή τους, και βοηθώντας το γιατρό κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ιατρική βοηθούς συλλέγουν και να προετοιμάσει εργαστήριο δείγματα ή να εκτελέσει βασικές εργαστηριακές δοκιμές στις εγκαταστάσεις, τη διάθεση των μολυσμένων πηγών, και την αποστείρωση των ιατρικών οργάνων. Μπορούν, επίσης, την εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με τα φάρμακα, ειδικές δίαιτες, την προετοιμασία και τη χορήγηση φαρμάκων, όπως κατευθύνεται από έναν γιατρό, να επιτρέψει ανταλλακτικά φάρμακο σύμφωνα με τις οδηγίες, τηλεφωνικές συνταγές σε ένα φαρμακείο, την κατάρτιση του αίματος, την προετοιμασία των ασθενών για τις ακτίνες Χ, να λάβει ηλεκτροκαρδιογραφήματα, αφαίρεση ραμμάτων, επιδέσμων και να αλλάξετε . Μπορούν επίσης να οργανώσει τα μέσα εξέταση δωμάτιο και εξοπλισμού, την αγορά και τη συντήρηση προμήθειες και εξοπλισμό, και να περιμένει και την εξέταση δωμάτια τακτοποιημένο και καθαρό.

Μερικοί βοηθοί μπορούν να ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και θα έχουν επιπλέον καθήκοντα να εκτελέσει. Ιατρική βοηθοί δεν εξετάζει, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενών, ως βοηθός γιατρού θα.

Μελλοντικές εξελίξεις της σταδιοδρομίας μπορεί να περιλαμβάνουν την προώθηση στο διευθυντή του γραφείου. Κάποιοι μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ποικιλία των διοικητικών επαγγέλματα υποστήριξης ή μπορεί να επιλέξει να διδάξει την ιατρική συνδρομή. Με επιπλέον εκπαίδευση και cerifications, μερικοί μπορεί να προχωρήσει σε άλλα επαγγέλματα καριέρας της υγείας, όπως η νοσηλευτική και ιατρική τεχνολογία. Δεδομένου ότι η προτίμηση πολλών εργοδοτών του τομέα της υγείας είναι για εκπαιδευμένο προσωπικό, οι προοπτικές απασχόλησης θα πρέπει να είναι το καλύτερο για ιατρικών βοηθών με την επίσημη εκπαίδευση, εμπειρία και ιδιαίτερα για εκείνους με διαπιστευμένη πιστοποίηση.

ου γραφείου. Με πρόσθετες

Ιατρική βοηθοί είναι μια από τις θέσεις εργασίας υψηλής ανάπτυξης στον κλάδο της υγείας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα, ίσως να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να είναι μια ιατρική βοηθός. Ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης αυξάνεται σε καθημερινή βάση, κυρίως να οφείλεται στις προόδους στην ιατρική. Υπάρχει πάντα μια μεγάλη ανάγκη για ιατρική βοηθοί σε νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα και κλινικές. Η γήρανση της μεγαλύτερης γενιάς της Αμερικής είναι, επίσης, πιέζει την ανάγκη για πρόσθετες ιατρικές βοηθούς για τα επόμενα αρκετά χρόνια.

Ιατρικές Βοηθοί είναι υπεύθυνα για τις διοικητικές και κλινικές καθήκοντα. Οι βοηθοί αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση γραφεία της υγειονομικής περίθαλψης να λειτουργεί ομαλά. Τα καθήκοντα των ιατρικών βοηθών διαφέρουν από γραφείο σε γραφείο. Μερικά από τα διοικητικά καθήκοντα που εκτελούνται από ιατρικές βοηθούς περιλαμβάνουν τηλέφωνα τηλεφωνητή και τον προγραμματισμό ραντεβού, την ενημέρωση και την κατάθεση των ασθενών ιατρικά αρχεία, συμπληρώνοντας μορφές ασφάλισης, και την τιμολόγηση. Υπάρχουν επίσης κλινικές καθήκοντα που πρέπει να εκτελούνται από ιατρικές βοηθούς. Τα καθήκοντα αυτά μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τις διαφορές σε νόμο του κράτους. Ορισμένες από τις εργασίες που εκτελούνται ιατρικών βοηθών περιλαμβάνουν τη λήψη ζωτικών σημείων, την προετοιμασία των ασθενών για εξετάσεις, είτε βοηθώντας τους γιατρούς με εξετάσεις. Ιατρική βοηθούς συλλέγουν επίσης τα δείγματα χορηγεί φαρμακευτική αγωγή, όπως επιτρέπεται από ένα γιατρό και τηλεφωνικές συνταγές στα φαρμακεία. Είναι επίσης υπεύθυνοι για τη λήψη του αίματος, αλλάζοντας ράμματα και το ντύσιμο, και τη διατήρηση δωμάτια εξέτασης καθαρό και τακτοποιημένο.

Ιατρική βοηθοί μπορεί να κινηθεί προς τα επάνω στην καριέρα τους, με την εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για πρόοδο με την κίνηση μέχρι διευθυντή του γραφείου. Με πρόσθετες απαιτήσεις πιστοποίησης και εκπαίδευσης, ιατρικών βοηθών μπορεί να προχωρήσει και σε άλλες θέσεις εργασίας υγειονομικής περίθαλψης, όπως η νοσηλευτική. Ιατρική βοηθούς με περαιτέρω επίσημη εκπαίδευση και την τρέχουσα εργασιακή εμπειρία είναι μεγάλη υποψήφιοι για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Το αμερικανικό Γραφείο Στατιστικών Εργασίας προβλέπει ότι η ιατρική συνδρομή θα είναι μία από τις ταχύτερα αυξανόμενες θέσεις εργασίας κατά μέσο όρο μέσα 2014 Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη χρήση των ιατρικών βοηθών σε ολόκληρο τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Τα κέρδη των ιατρικών βοηθών διαφέρουν, ανάλογα με την εμπειρία τους, το επίπεδο δεξιοτήτων, και την τοποθεσία. Η μέση ετήσια κέρδη των ιατρικών βοηθών ήταν $ 24.610 Μάη 2004.

  Τώρα είναι η στιγμή για να έρθετε σε στο ισόγειο του αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη επάγγελμα. Εργοδότες Υγείας προτιμούν αποφοίτους των τυπικών προγραμμάτων ιατρικής βοήθειας. Τέτοια προγράμματα προσφέρονται σε επαγγελματική τεχνική γυμνάσια, μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής σχολεία και την κοινότητα και junior κολέγια. Μεταδευτεροβάθμια προγράμματα συνήθως διαρκούν 1-έτους, με αποτέλεσμα ένα πιστοποιητικό ή δίπλωμα, ή 2 χρόνια, με αποτέλεσμα σε μια συγγενή βαθμό.

γαλύτερα τμ

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μηχανικός λογισμικού, Marci Baker επιλυθούν δύσκολα μαθηματικά προβλήματα. Όταν έγινε μια μαμά διαμονή-στο-σπίτι, γύρισε προς την επίλυση ενός άλλου προβλήματος που αφορούν την ακρίβεια και την ταχύτητα: «Πώς μπορείτε να κάνετε ένα παραδοσιακό πάπλωμα σε ένα δέκατο του χρόνου;"

Μαζί με τον τρόπο ανακάλυψε μια ραπτομηχανή που απευθύνεται τόσο γεμίσει της και τις πλευρές της μηχανικής.

Μια ενθουσιώδης δια βίου ράψιμο, Baker δεν είχε μεγάλη εμπειρία γεμίσει. Αλλά ψάχνει για μια δημιουργική διέξοδο, αποφάσισε να επικεντρωθεί στο σκάφος και σύντομα ανακάλυψε ότι χρησιμοποιώντας τη συστηματική προσέγγιση του μηχανικού που θα μπορούσε να κάνει τη χρονοβόρα διαδικασία της κοπής και ραφής πάει πολύ πιο γρήγορα.

Baker αναπτύξει μια μέθοδο που βασίζεται σε "λωρίδα συναρμολογώντας», εξαλείφοντας την ανάγκη για τη μέτρηση και ράβω μαζί κάθε μικρό κομμάτι του υφάσματος σε ένα κορυφαίο πάπλωμα. Αντ 'αυτού, οι λωρίδες του υφάσματος ραμμένα μαζί, κομμένα διαγωνίως, και να ενωθεί σε ένα μοτίβο. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του Baker, μια παραδοσιακή πάπλωμα που θα λάβει κανονικά περίπου 50 ώρες για να ολοκληρωθεί μπορεί να ενωθεί σε λιγότερο από πέντε ώρες.

Συνειδητοποιώντας ότι είχε δημιουργήσει ένα εμπορεύσιμο προϊόν, Baker σχεδιασμένα πρότυπα και εργαλεία γεμίσει και άρχισαν να τα πωλούν μέσω της εταιρείας της, Alicia αττικής. Με την ικανότητα να γεμίσει δραματικά γρηγορότερα και ευκολότερα, προϊόντα Μπέικερ αποδείχθηκε να είναι ιδανικό για τα δύο μεγαλύτερα τμήματα της αγοράς γεμίσει: έμπειρους quilters και όσους θέλουν να μάθουν.

Πριν από δύο χρόνια Baker άνοιξε ένα κατάστημα λιανικής χώρο. Εκείνη χρησιμοποιεί ως ένα εργαστήριο, για να παραδίδουν μαθήματα γεμίσει και ως ένα μέρος για να προσφέρουν τα βιβλία, τα σχέδια της και τα εργαλεία γεμίσει. Πουλάει επίσης τη γραμμή Janome των ραπτομηχανών. Άρχισε χρησιμοποιώντας Janome ραπτομηχανές στις τάξεις της, γιατί ήξερε ότι θα ήταν εύκολο για τους νέους quilters να λειτουργήσει και να δώσει έμπειρους quilters άριστα αποτελέσματα.

Baker κάνει τη δική της για να γεμίσει Janome Μνήμη Craft 6500 Professional μηχανήματος, το οποίο λειτουργεί μέχρι και 1.000 βελονιές ανά λεπτό και έχει σχεδόν το διπλάσιο χώρο εργασίας της παραδοσιακής μηχανής σπίτι ράψιμο. Janome είναι σχεδιασμένες για να έχουν την εξουσία και την βελονιά ποιότητα ενός βιομηχανικού μηχανής, αλλά με την αθόρυβη λειτουργία του ένα μηχάνημα στο σπίτι.

Baker λέει ότι προσβλέπει στη χρήση της Janome κυκλοφόρησαν πρόσφατα Memory Craft 6600, η οποία έχει ακόμη πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

νικών και την ικ

Δεξιότητες αναφέρονται στα πράγματα που κάνουμε καλά. Το κλειδί για την εξεύρεση των πλέον κατάλληλων θέσεων εργασίας στη βιομηχανία αναγνωρίζει τις δικές σας ικανότητες και να επικοινωνεί τη σημασία γραπτή και προφορική πιθανό εργοδότη.

Πλειοψηφία των πλέον βιώσιμων δεξιότητες είναι εκείνες που χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία ρυθμίσεων εργασίας. Ποιες είναι αυτές οι δεξιότητες; Θα ταιριάζουν με τις ικανότητές σας για να βρείτε την σωστή δουλειά είναι επιτυχής;

* Καθορίστε τις ικανότητές σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να γίνει ο κύριος υποψήφιος της προσγείωσης τη δουλειά. Η δεξιότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσαρμόστηκε σε ένα περιβάλλον εργασίας. Εάν αυτό θα είναι το πρώτο κυνήγι εργασίας σας και δεν έχετε καμία εργασιακή εμπειρία μέχρι σήμερα, έχετε ακόμα μια ευκαιρία στη βιομηχανία.

Πλειοψηφία των δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων της γνώσης και των κινητών, θα μπορούσε να απορροφηθεί και να αναπτυχθεί ως εθελοντής, ένας φοιτητής, μια νοικοκυρά, ή σε άλλες προσωπικές σας δραστηριότητες. Οι δεξιότητες που έχουν χρησιμοποιηθεί για τις δραστηριότητες αυτές μπορεί ακόμα να εφαρμοστεί στο επιθυμητό θέσεις σας.

Η οργάνωση και η εισαγωγή στη λίστα προσωπικών δεξιοτήτων σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει εύκολα να συμπληρώσετε αιτήσεις για θέσεις εργασίας, παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για συνεντεύξεις εργασίας, και να προετοιμάσει την ποιότητα βιογραφικά.

Πρώτον, θα πρέπει να κατηγοριοποιήσετε τις δεξιότητες διαχωρίζοντας τα συμφέροντα και τις ικανότητες σας από την εργασία σας εμπειρία.

1) Γνώσεις και το ενδιαφέρον. Αυτές περιλαμβάνουν όλα τα χόμπι σας, δραστηριότητες που έχουν εμπλακεί στο παρελθόν, και όλα τα πράγματα που που ενδιαφέρουν. Με τα καταγράψεις όλα αυτά κάτω, θα μπορούσε να εξετάσει τις δεξιότητες που χρειάζεται για να επιτύχει κάθε στοιχείο.

Δεξιότητες από την ικανότητα και το ενδιαφέρον μπορεί να είναι του νοικοκυριού, παίζουν μπάσκετ, για τον καθορισμό αυτοκίνητα και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα στοιχεία θα μπορούσε να καθορίσει εάν είστε σε θέση να εργαστούν με μια ομάδα, είναι σε θέση να χειριστεί πολλαπλά καθήκοντα, έχουν βιώσιμο γνώση της ανθρώπινης ανάπτυξης, η γνώση των ηλεκτρονικών και την ικανότητα να διαγνώσουν μηχανικά και αριθμητικά προβλήματα. Ο κατάλογος συνεχίζεται, αλλά να είστε βέβαιος να εξετάσει τις δεξιότητες που θα είναι επωφελής για το περιβάλλον εργασίας.

2) Οι εργασίες της ιστορίας. Αυτόjual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah  περιλαμβάνει εθελοντής, με μερική απασχόληση, ελεύθερος επαγγελματίας, το καλοκαίρι και θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Μόλις έχετε απαριθμήσει όλες τις προηγούμενες εργασίας σας, να εξετάσει τις δεξιότητες που κάνετε δουλεύουν κάθε δασμός εργασίας.

* Ζητήστε βοήθεια. Μόλις έχετε τη λίστα σας είναι έτοιμη, θα μπορούσε τώρα να πάει σε υπηρεσίες απασχόλησης που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επιθυμητή εργασία σας. Θα μπορούσατε επίσης να ψάξετε δουλειά μόνοι σας. Ωστόσο, να θυμάστε πάντα να ταιριάζουν με τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας στη λίστα σας με τις απαιτούμενες δεξιότητες και ικανότητες των διαφόρων θέσεων εργασίας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι που αναζητούν θέσεις εργασίας απειλούνται με τίτλους εργασίας. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Όσο δεξιότητες και τις ικανότητές σας θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του φόρτου εργασίας και τον τίτλο εργασίας, δυνατότητα σας να αποκτήσουν επιθυμητό αύξηση των θέσεων εργασίας σας.